Foton istället för text!

Att ha böcker hemma är det många som har. Förutom att det är ett bra sätt att roa sig på många sätt är det dessutom en snygg inredningsdetalj i många hem. Men hur trevligt och givande vissa tycker att det är att slå sig ner med en god bok och läsa länge, länge, så är det inte något som passar alla. Som tur är så finns det massor av olika typer av böcker med olika innehåll så att vem som helst kan ha en bokhylla fylld av böcker som de faktiskt tycker om att öppna.

Många uppskattar en riktigt bra klassiker, eller köper det som ligger på topplistan ofta och mycket. Och sedan finns det de som föredrar att kolla på bilder, något som inte är sämre i sig! Dessutom är det lite extra kul eftersom man kan göra en egen fotobok. Beställ på japanphoto.se för att fylla hela hyllan med egna, fina minnen! Det går också att köpa fotoböcker på eller över kända personer och platser. På dn.se kan man läsa om en fotobok om ABBA som håller på att göras.

Publiceringsdagen är förlagd till april 2014, för att fira att det då är exakt 40 år sedan Abba vann Eurovision Song Contest med ”Waterloo”. Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad har skrivit var sitt förord till boken ”Abba the Photo Album” och bidrar också med kommentarer till bilderna. Boken ges ut i både Sverige och Storbritannien.

Redaktör för Abba-boken är Bengt Wanselius och texten skrivs av Petter Karlsson. De har tillsammans letat igenom 20 000 bilder för att hitta dem som bäst speglar Abbas karriär från början till slut.